Banner kondom 1
Login

 
Slika strani
 

Avtor slike Anuška

 
EMCDDA
 

 
Prispevajte 0.5%
 

 
Nabor besed
 

Poleg iskanja na straneh spletne strani društva Svit, si lahko ogledate tudi nabor besed iz vseh strani svit-kp.org ter svitovega foruma

 
Zemljevid strani
 

 
Pišite nam
 

Za vprašanja, nasvete ali morebitne pripombe, smo dosegljivi vsak dan 07- 14 na naslovu Ljubljanska 6, Koper, po telefonu 05-626-00-11 ali po emailu drustvo_svit@t-2.net


 
Facebook všečki
 

 
Koledar
 

 
Arhiv
 

Objavljeno pred leti

 
Kontakt
 


Naslov1: Ljubljanska cesta 6,

Telefon: 05-626-00-11,
Mobitel: 051-382-169
(Strokovna vodja)
Fax: 05-626-00-12,
email: drustvo_svit@t-2.net

 
Tačke pomagačke
objavljeno: 30. 09. 2018

V ponedeljek, 24. 9. 2018 sta nas obiskali predstavnici Slovenskega društva za terapijo s pomočjo psov Tačke pomagačke. Delavcem društva sta predstavili način dela s terapevtskim psom, različne programe, ciljne skupine s katerimi delajo in okolja, kjer je terapevtski pes v pomoč. Ekipo sta sestavljali terapevtski par Silva in Kuba ter pripravniški par Ines in Casper. 

Terapija s pomočjo psov je namenjena pospešenemu izboljšanju človekovega fizičnega, socialnega, čustvenega in miselnega, oz. kognitivnega stanja. Namenjena je enemu ali več uporabnikom. Uporablja se z načrtovanimi cilji in jo vodi strokovno usposobljen izvajalec.

Med predstavitvijo smo se pogovarjali tudi o možnostih za terapijo s pomočjo psa za obiskovalce našega dnevnega centra, zato smo se dogovorili za dodaten obisk, ki bo namenjen uporabnikom.

Več o delavnostih Tačk pomagačk lahko preberete na njihovi spletni strani http://www.tackepomagacke.si/kdo_smo/