Novo na strani
 

 
Slika strani
 

Oskar gre k počitku

 
EMCDDA
 

powered by Surfing Waves

 
Prispevajte 0.5%
 

 
Nabor besed
 

Poleg iskanja na straneh spletne strani društva Svit, si lahko ogledate tudi nabor besed iz vseh strani svit-kp.org.

 
Zemljevid strani
 

 
Pišite nam
 

Za vprašanja, nasvete ali morebitne pripombe, smo dosegljivi vsak dan 07- 14 na naslovu Ljubljanska 6, Koper, po telefonu 05-626-00-11 ali po emailu drustvo_svit@t-2.net


Slike iz Svitovega foruma

 
Facebook všečki
 

 
Koledar
 

 
Arhiv
 

Objavljeno pred leti
Obvestila starejši od pol leta

 
Kontakt
 


Naslov: Ljubljanska cesta 6, p.p. 1052,
Strokovna vodja: 064-150-070 (Petra N)
Terensko delo: 031-296-930 (Samo N.)
DZD: 064-150-014 (Maja F.)
Pisarna: 064-233-998
Email: drustvo_svit@t-2.net

 
Novo vozilo
objavljeno: 23. 04. 2018

Dne 20.04.2018 smo se udeležili slavnostnega prevzema novega terenskega vozila, ki je bilo organizirano v prostorih podjetja Selmer, zadolženega za notranjo opremo vozila Citroen Jumper FG Club 35, iz Celja. Novost je zasluga Ministrstva za zdravje, ki je preko evropskega regionalnega sklada na razpisu pridobilo 11 vozil, ki bodo v pomoč različnim programom. Poleg programov, kot je Svitovo terensko delo, bodo kombiji v pomoč vzpostavitvi mobilnih »metadonskih« ambulant v okoljih, kjer so tak program pogrešali, mobilni testirni točki, ki jo bo izvajalo društvo DrogArt ter v pomoč programu zdravstvene rehabilitacije za pomoč pri prevozih njenih oskrbovancev.

V sklopu razpisa je Društvo Svit Koper pridobilo diplomiranega zdravstvenega delavca, ki bo svoje znanje udejanjal na terenu in v dnevnem centru. Projekt ima zagotovljeno financiranje za obdobje petih let. Eden od programskih ciljev je, poleg zmanjševanja škode povezane z uporabo prepovedanih drog, vključevanje posameznih uporabnikov na trg dela oz. aktivacija v smeri pridobivanja potrebnih znanj za kandidiranje na razpisana delovna mesta.

Slavnostni prevzem vozil v prostorih opremljevalca notranje opreme Selmer iz Celja Jože Hren iz Ministrstva za zdravje ter predstavnik podjetja Selmer iz Celja sta nagovorila prisotne čakajoče na prevzem vozil Citroen Jumper parkiran pred novim domom v Kopru Notranjost kabine Zadnji del s prostorom za medicinski material Bivalni del vozila opremljen s talnim gretjem ter klimatsko napravo, hladilnikom ter gumbom za paniko.